maandag 19 juni 2017

NU gratis downloaden: patroon Tamarillo!

De laatste maanden werd hier serieus doorgewerkt: fotoshoots, nog wat laatste aanpassingen aan de Tamarillo en vergaderingen met onze webdesigner.
(Effe serieus: als u op zoek bent naar een website op maat, aan een betaalbare prijs, gemaakt door iemand die a) bereikbaar is en b) op de hoogte is van alle laatste nieuwe snufjes op gebied van internet, sociale media,... dan MOET je Kris contacteren!!!!!!!) (Tot zover de reclame, maar ik ben nu eens echt zot tevreden van die kerel!).
Maar dat harde werk vertaald zich vandaag in een nieuw concept, een nieuwe website en een nieuw verhaal...:

3 LUIKEN

Allereerst verkopen we via deze nieuwe webshop onze PATRONEN. Particulieren kunnen deze zowel digitaal als op papier verkrijgen.
Handelaars kunnen binnenkort ook bij ons terecht. Zij zullen de patronen aan groothandelsprijzen kunnen verkrijgen.

Op onze nieuwe webstek vind je naast de 'Juffrouw Kersjes' patronen ook een heleboel interessante WORKSHOPS terug. 
Elke workshop kan hier bij Cherry Designs zelf gevolgd worden op vooraf vastgezette data óf je kan een workshop bij je thuis laten doorgaan. Ideaal voor wie wat drempelvrees heeft! Verzamel gewoon wat vriendinnen en ik kom naar jullie toe.
Wie zijn gading niet vindt, kan een workshop 'op maat' aanvragen. Je stuurt dan een mailtje naar info@cherrydesigns.be en omschrijft waar je naar op zoek bent. We bekijken dan samen de mogelijkheden.
Ook handelaars kunnen een beroep doen op Cherry Designs. Ik kom graag bij u langs om een workshop 'Herman & Hermien', 'Blueberry Bag',... te geven. Via mail kan u vragen naar onze speciale voorwaarden.

En nieuw is natuurlijk onze MEUBELLIJN. Neem zeker en vast eens een kijkje op onze website. We hopen ons gamma regelmatig te kunnen uitbreiden met originele ontwerpen!

GRATIS PATROON

De opening van een nieuwe webshop... dat vieren we met een cadeautje!
Vanaf NU kan je de Tamarillo dan ook gratis downloaden!


De Tamarillo is een super-simple-very-easy-to-sew topje dat voorzien werd van een handig en modieus ritszakje vooraan. Stop wat geld, je paspoort en een smartphone in het zakje en je hebt voor de rest je handen vrij! Gedaan met altijd aan je achterzakken voelen (zit alles er nog?!), gedaan met sleuren met die handtas! Bovendien sluit het zakje met een rits, waardoor alles veilig opgeborgen blijft. Ideaal voor wie graag naar festivals, optredens, ... gaat!.
De Tamarillo komt in 3 versies:
(van links naar rechts) de versie met brede schouderbandjes, die met smalle schouderbandjes en de halterversie.
Dit patroon gaat van maat 34 t.e.m. 44 en komt met een stap-voor-stap fotohandleiding.

Om alles goed te laten verlopen, bestelt u het patroon best 'in z'n ééntje'. U krijgt dan meteen 3 downloads op het einde van de bestelprocedure. U vindt de bestanden later ook terug bij 'Mijn account' wanneer u ingelogd bent op onze website.

Nederige oproep...
We bieden ons patroon helemaal gratis aan. U hoeft er niets, nada, nothing voor te betalen.
Mogen wij u in ruil vragen om onze website, facebookpagina, blog en/of instagram te vernoemen wanneer u een foto van onze Tamarillo post op de sociale media?
En wie ons ook nog eens volgt, blijft natuurlijke op de hoogte van de laatste nieuwe weetjes! ;-)

En dan spam ik u nu graag met een heleboel foto's! Met nog eens een dikke merci aan mijn 'fwiendin' A. die bereid was om voor mijn lens te poseren tijdens een namiddagje chillaxen in de tuin!
Love you, baby!!


Weetje:
De tamarillo of boomtomaat is een plant uit de nachtschadefamilie.
We doen een poging om al onze patronen een fruitnaam te geven.
(Herman&Hermien zijn hierbij een uitzondering, zij werden genoemd naar mijn grootvader.)

 
 


 

 


Achter de schermen staat ondertussen ook een 'Army of Bloggers' klaar! Nog meer foto's en zelfs enkele hacks vind je de komende dagen op de blogs van:
En voor wie de moeite deed om helemaal tot hier te scrollen (u bent geweldig!)... hebben we nog een sneak peek van ons volgend patroon! Eigenlijk bent u er zelfs al voorbij...! Gewoon even terug scrollen naar de tweede en derde foto van de reeks hierboven...!
Het patroon van de 'Pitahaya Dungarees and Pinafore' (met véél mogelijkheden) komt uit tegen de herfst en belooft een echt toppertje te worden!

Patroon:

14 opmerkingen:

 1. Ik kan alleen maar beamen dat het een leuk patroontje is. Heel benieuwd nar het nieuwe patroon deze herfst

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ga ik ook 's uitproberen met zo'n tasje - handig voor in de Efteling :-). Nu alleen nog de juiste stof vinden in mijn voorraadkast (tricot is niet echt mijn dink).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met je nieuwe start!

  Heel leuk patroontje ook... je zal het zeker nog eens op onze blog zien passeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Mijn mailbox is in ieder geval al ontploft! #veeltamarillosindemaak

   Verwijderen
 4. dikke proficiat nogmaals met deze nieuwe start en dit patroon!! Echt ik ben helemaal fan!! Ik kijk al uit naar de herfst (alle ja naar het nieuwe patroon toch...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met deze temperaturen snak ik toch een beetje naar wat regen! ;-)
   Ik ben zelf al kei tevreden van het nieuwe patroon...! Wordt echt een goeike!

   Verwijderen
 5. Toen ik het eerste blogbericht zag over dit topje, ben ik blijven volgen, want ik vond het heel leuk. Ik was van plan om het patroon te kopen, want ik heb er de eurootjes wel voor over. Super dat het gratis aangeboden wordt, ik heb het meteen gedownload. Natuurlijk ga ik reclame maken als ik het topje gemaakt heb! Ik heb er al zin in! Het zal wel een beetje moeten wachten nog, tot na onze vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dikke proficiat ! En wees maar zeker, naast de testversie komt hier in de toekomst zeker nog eens een nieuwtje van onder de naaimachine geschoven !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de complimentjes en het testen! Ik kijk al uit naar je volgende versie!

   Verwijderen
 7. Dit is exact wat ik zocht voor mijn loopmomentjes voor loopnaardemaan (Kom Op Tegen Kanker). Ik loop met een app, wat betekent dat ik mijn gsm moet meenemen. Helaas is niet alle loopkledij daarop voorzien. Hopelijk biedt dit patroontje voor mij een oplossing met zijn handige voorzakje! Bedankt om dit gratis aan te bieden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een geweldig patroon zit mooi aansluitend en het verwerkt hel vlot. Vandaag voor mijn dochter 12 stuks gemaakt in verschillende kleuren.Ze verkoos wel zonder zakje .

  BeantwoordenVerwijderen