vrijdag 16 oktober 2015

Bloggers for Life!

Het is weer zover. De warmste maand komt eraan... en dat laat me niet koud!
Toen Annelies een oproep deed om deel te nemen aan een geweldig initiatief, ging ik er dan ook wat graag op in.
48 andere bloggers deden hetzelfde en 'Bloggers for Life' werd geboren.

Wat gaan we doen?

Elk van deze blogsters zal haar uiterste best doen om een prachtig, uniek, handgemaakt stuk te naaien. Een sjaal, een muts, een tas, een kledingstuk,... Iets voor jongens, iets voor meisjes, iets voor dames,... voor elk wat wils, dus! Aan de hand van de verkoop van lotjes doen we dan een veiling.

Hoe dat allemaal concreet in zijn werk gaat?Annelies legt het graag voor u uit:
In de 4 weken voor Music For Life gaan we telkens een serie handgemaak moois aan u voorstellen op maandag. De eerste reeks aan te veilen stukken gaat dus van start op 16 november 2015. Voor de serie kan u van maandag tot en met vrijdag lotjes kopen aan 2 euro per stuk. Per lotje krijgt u een nummer. U koopt uiteraard zoveel lotjes als u zelf wil, voor zoveel stukken als u zelf wil, want meer lotjes zijn meer kansen! Hoera!
De tweede serie gaat dan van start op maandag 23 november, waar u dan opnieuw van maandag tot vrijdag tijd heeft om lotjes te kopen. Zo gaan we verder tot de week van 7 december. Tijdens Music for Life zelf gaat de trekking door en zal worden bekendgemaakt welke nummers hebben gewonnen. 

De bekendmaking van de stukken gaat telkens door op de blog van Annelies én op de blog van de maakster van het stuk in kwestie.

Wie doet er allemaal mee? 
Er is een divers aanbod van blogsters en dus ook een divers aanbod aan stukken. U kan de lijst hier vinden. Voor ieder wat wils!

En wat maak ik?
Ik kan jullie al verklappen dat de stoffen en de meeste fournituren helemaal uit Noorwegen werden geïmporteerd..., maar op foto's... zal u nog even moeten wachten!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten